Väsynyt ja uupunut olo vai liian vähän mieshormonia?

Testosteronihormoni on tärkeä miehisen energian ja elinvoiman lähde. Siksi sen määrän aleneminen elimistössä voi vaikuttaa miehen elämänlaatuun ratkaisevasti. Näin palautat nautinnon ja energian elämääsi!

Jaa artikkeli:

Click here to share through mail. Click here to share through twitter. Click here to share through linkedin. Click here to share through facebook. Click here to share through googleplus.

Viime vuosina mediassa on puhuttu runsaasti siitä, mitä miehille tapahtuu testosteronitason alentuessa. Siinä missä testosteronia pidettiin aiemmin eräänlaisena riesana, joka tekee miehistä aggressiivisia ja seksuaalisesti erittäin halukkaita, nykyään ammattilaisilla on paljon monivivahteisempi kuva hormonista ja sen elintärkeästä merkityksestä miehen hyvinvoinnille. Testosteronitason laskulla on siis usein negatiivisia seurauksia niin miehen keholle kuin mielellekin.

Mitä testosteronitason laskiessa oikein tapahtuu?

Kun testosteronin määrä elimistössä vähenee, mies saattaa väsähtää, menettää lihasmassaansa ja muita miehisiä piirteitään sekä lihoa. Vaikutukset tuntuvat myös henkisellä puolella: olo on tyytymätön ja kaikkea muuta kuin miehekäs ja puoleensavetävä. Moni mies hakeekin apua testosteronitason alenemisesta johtuvien negatiivisten seurasten torjumiseen.

Testomax™-ravintolisä on kehitetty juuri tällaisiin tarpeisiin. Asiakastyytyväisyyskyselyn tulosten perusteella miehet kertoivat kokeilleensa Testomaxia™ tunteakseen olonsa taas energisemmäksi ja elinvoimaisemmaksi. Elämään kaivattiin uutta potkua.

Erinomainen valmiste

Moni kyselyyn vastanneista miehistä totesi Testomaxin™ säännöllisen käytön lisänneen yleistä hyvinvointiaan, energisyyttään ja seksuaalista halukkuuttaan. Lisäksi valmisteen käytön koettiin tehostavan treenin vaikutuksia sekä vilkastuttavan aineenvaihduntaa. Testomaxin™ tärkeimpänä hyötynä vastaajat pitivät valmisteen edistämää yleistä hyvänolon tunnetta.

Olen suositellut valmistetta monille kavereilleni, ja he ovat huomanneet saman kuin minä: Testomax™ kohentaa elämänlaatua, kertoo eräs tutkimukseen osallistuneista miehistä. Aivan kuin olisin nuortunut vuosia näin kuusikymppisenä! En olisi uskonut kokevani tällaista, joten olen hyvin iloinen, että kokeilin Testomaxia™, kuvailee toinen kyselyyn vastannut mies.

Testomax™ sisältää vain sellaisia ainesosia, joilla on todistetusti tehoa. Valmisteen säännöllinen käyttö voi muun muassa auttaa kohottamaan energiatasoa sekä vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan ja lihasmassan kasvuun. Eräs käyttäjistä luonnehtii valmisteen kokonaisvaikutusta näin: Testomax™ toi uutta potkua elämääni. Sain selvästi lisää energiaa, ja itseluottamukseni koheni.