Näin tehostat lihasmassan kasvua

Tuntuuko vaatteiden vähentäminen kesäauringossa kiusalliselta? Nyt on oikea hetki aloittaa kuntosalitreeni, etenkin jos kiloja on kertynyt liikaa, etkä koe itseäsi enää yhtä miehekkääksi kuin ennen.

Jaa artikkeli:

Click here to share through mail. Click here to share through twitter. Click here to share through linkedin. Click here to share through facebook. Click here to share through googleplus.

Kesäkuntoon pääseminen edellyttää säännöllistä treeniä ja lihasmassan kasvattamista. Oikotietä treenattuun ja hyvinvoivaan olemukseen ei tietenkään ole, mutta uuden ravintolisän avulla voit päästä nopeammin toivomiisi tuloksiin.

– Lihasmassan kerryttäminen edistää aineenvaihduntaa, joten voimaharjoittelulla voi jo suhteellisen lyhyessä ajassa saada aikaan näkyviä tuloksia, kun maksimoi toistojen tehot treeniajan pidentämisen sijaan. Treenin vaikutuksia kannattaa myös tehostaa ravintolisällä, sanoo Norvitalin markkinointipäällikkö Cecilie Nordstrøm.

Tilaa TestoMax tästä!

TestoMax edistää terveyttä ja lihasmassan kasvua.

TestoMax on Norjassa varta vasten miehille kehitetty ravintolisä, jonka ainesosat ovat tutkitusti tehokkaita. Valmisteen pääraaka-aine eli sarviapilayrtti edistää säännölliseen voimaharjoitteluun yhdistettynä lihasmassan kasvua ja miehisen kestävyyden kannalta tärkeää kehon sokeriaiheenvaihduntaa. TestoMax voi auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa sekä lievittämään väsymystä ja uupumuksen tuntemuksia.

– Valmisteen sisältämien ainesosien siivittämänä jaksaa treenata kovemmin, ja mitä enemmän harjoittelee, sitä nopeammin saa kropan kuntoon. Lihasmassan karttuessa kalorit palavat nopeammin ja rasvaprosentti pienenee, ellei päivittäistä kalorimäärää lisätä, Nordstrøm muistuttaa ja jatkaa:

– Kun mies on hyvässä kunnossa ja tuntee itsensä puoleensavetäväksi, se näkyy itseluottamuksena, energisyytenä sekä hyväntuulisuutena. Useimmat naisetkin pitävät vahvaa, energistä ja itsevarmaa miestä viehättävänä.

Ruby BC, Gaskill SE, Slivka D, Harger SG: The addition of fenugreek extract (Trigonella foenum-graecum) to glucose feeding increases muscle glycogen resynthesis after exercise. Amino Acids 2005;28:71-76.

Poole C, Bushey B, Foster C, Campbell B, Willoughby D, Kreider R, Taylor L, Wilborn C: The effects of a commercially available botanical supplement on strength, body composition, power output, and hormonal profiles in resistance-trained males. J Int Soc Sports Nutr 2010;7:34.

Travison TG, Araujo AB, Kupelian V, O’Donnell AB, McKinlay JB: The relative contributions of aging, health, and lifestyle factors to serum testosterone decline in men. J Clin Endocrinol Metab 2007;92:549-555.